Bedrijfsomschrijving Canusa CPS

Canusa-CPS, een Shawcor-organisatie, produceert en ontwikkeld van hoogwaardige coatingsystemen als afdichting en corrosiebescherming van ondergrondse infrastructuren. De innovatieve oplossingen van Canusa CPS willen zorgen

Ontworpen voor hoogwaardige toepassingen in zelfs de zwaarste omgevingen, beschermen Canusa-CPS high-performance coatings tegen een reeks uitdagingen, waaronder corrosie, extreme temperaturen, mechanische schade en meer.

Canusa-CPS levert innovatieve oplossingen om de integriteit van pijpleidingen te vergroten met een steeds toenemende focus op geavanceerde corrosiebescherming, automatisering voor consistentie, productiviteit en veiligheid en door de beschikbaarheid van gegevens uit veldactiviteiten in realtime om onze klanten meer traceerbaarheid te bieden.

Onze brede productlijnen bedienen de volgende belangrijke marktsegmenten: olie en gas offshore, olie en gas onshore, stadsverwarming en -koeling, waterpijpleidingen, reparatie en rehabilitatie en industriële infrastructuur en ondersteuning.

Om consistente, veilige en efficiënte prestaties te garanderen in deze steeds extremere omgevingen, biedt Canusa-CPS een compleet assortiment van in het veld aangebrachte coatings en diensten die compatibel zijn met elke leidingbuizencoating.

Kebulin Gesellschaft GmbH, uit het Duitse Herten, produceert en ontwikkeld hoogwaardige wikkelsystemen en krimpmanchetten voor ondergrondse olie-, gas- of watertransportleidingen. De anti-corrosie systemen van Kebulin leveren al jaar en dag bewezen kwaliteit in het veld met een uitmuntend trackrecord. Alle systemen van Kebulin Gesellschaft zijn getest volgens de normen DIN EN 12068 en DIN 30 672. De Europese kwaliteitsnormen voor coatingsystemen ten behoeve van het beschermen van ondergrondse leidingwerken. Van Dijk Coatingsystemen heeft het importeurschap van deze kwaliteitsproducten voor de landen Nederland, Denemarken en Zweden.

Canusa CPS

Canusa CPS: wereldwijd het grootste en hetmeest gebruikte merk in PE-krimpmanchetten!

Bekijk dit product