Product omschrijving Trenton Temcoat 3000 Primer

Beschrijving;

Temcoat 3000 is een hoog temperatuur microkristal op wax gebaseerde coating die kan worden aangebracht bij omgevingstemperaturen van 0 tot 110 graden.

Er is geen uithardingstijd nodig en is makkelijk aan te brengen met de hand.

Toepassing,

Borstel en veeg het oppervlak schoon van losse coating, roest, kalkaanslag en vreemde stoffen.

Dan, breng de Trenton Temcoat 3000 primer rechtstreeks met de hand aan op het oppervlak. Bij hogere temperaturen kan de Temcoat 3000 primer aangebracht worden met een kwast. Op een natte ondergrond; wrijf en druk stevig om vocht te verdrijven en hechting te verzekeren.

Wanneer Temcoat 3000 bij ondergrondse toepassingen wordt gebruikt, om te beschermen tegen mechanische krachten of invloeden, gebruik de juiste producten, Poly-Ply, Guard-Wrap of # 1 Wax-Tape.

Voor bovengrondse toepassing of ongelijke ondergrond de #2 Wax-Tape self-firming. Voor hogere temperaturen gebruik de Wax-Tape HT-3000 hogere temperatuur anticorrosie band.

Eindgebruik,

Temcoat 3000 primer is te gebruiken als anticorrosie product voor bovengronds, ondergronds, onder water op metalen oppervlak.

Het wordt gebruikt als een coating met een wikkel of als een primer pasta met Wax-Tape Systems

Door de consistentie van de pasta over een groot temperatuurbereik is het een uitstekend materiaal voor het vullen van holtes in beide systemen.

Het kan worden gebruikt voor rechte pijp, onregelmatige fittingen en vlakke oppervlakken.

 

Specificatie

Kleur; Bruin

Vlam punt – 1770C (minimum)

Diëlektrische sterkte – 4 kV/mm

Applicatie temperatuur – 0 – 230 gr. (-180    –  1100 C)

 

Product omschrijving Trenton Temcoat 3000 Primer

Trenton Temcoat 3000 Primer